Welkom bij het enige open zakelijke glasvezelnetwerk
van Alphen aan den Rijn

Maak een afspraak

Interview
Wouter Steendam stoomt bedrijven klaar voor de digitale toekomst

Bij Alphen on Fiber zijn we druk bezig om ons verhaal te vertellen. Om uit te leggen wat ons zakelijke netwerk inhoudt en wat ondernemers daar precies aan hebben. Sinds deze zomer helpt Wouter Steendam daarbij. Naast zijn studie 'Ondernemen' aan de Hogeschool Rotterdam, is hij nu onderdeel van de salesafdeling van Alphen on Fiber. Grote kans dus dat u hem binnenkort spreekt. Hij stelt zich alvast aan u voor.

"Ik wil graag de allerbeste verkoper worden", vertelt Wouter vol enthousiasme. "Een goede verkoper zorgt niet alleen voor een koopovereenkomst, maar helpt de klant ook op de lange termijn verder. Het leuke daaraan is dat je persoonlijk contact hebt met klanten, hen steeds beter leert kennen en dat je hen altijd probeert zo goed mogelijk te helpen. Geen behoefte of gesprek is hetzelfde en dat maakt het werk leuk en afwisselend. Ook omdat we samenwerken in een jong en dynamisch team. We zijn gedreven om creatieve oplossingen te verzinnen en om Alphen on Fiber naar een hoger level te tillen. Het is een mooi product dat veel bedrijven klaarstoomt voor de digitale toekomst.

Al meerdere ondernemers heb ik gesproken over Alphen on Fiber en zij zijn meestal enthousiast. Wie slim is, investeert in een supersnelle verbinding, want op den duur verdien je die investering dubbel en dwars terug."

 

Terug